آموزش تهیه کیک کاسترد

Cake Custard

مواد لازم برای تهیه کیک کاسترد :

تخم مرغ ۴ عدد

وانیل کمی

شکر سه چهارم پیمانه

کره آب شده ۸ قاشق غذاخوری

آرد سه چهارم پیمانه

شیر ولرم ۲ پیمانه

پودر قند برای تزیین روی کیک

طرز تهیه کیک کاسترد :

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.

زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.سفیده را هم بزنید تا فرم بگیرد.

زرده را با شکر هم بزنید تا کم رنگ شود. کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را اضافه کنید و مواد را آرام آرام هم بزنید.

آرام آرام شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید و آرام هم بزنید.

مواد را در قالب بریزید و بگذارید ۶۰ دقیقه بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.

پس از خنک شدن، با پودر قند تزیین کنید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه