دستور پخت شنیسل مرغ

chicken-schnitzel

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :

فیله مرغ 3 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز خرد شده 1عدد

روغن سرخ کردنی 2قاشق غذاخوری

آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم

تخم مرغ 2عدد

ادویه مخلوط به مقدار لازم

سیب زمینی پخته 2عدد

سبزیجات برای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :

ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.

سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.

نکاتی در مورد تهیه شنیسل مرغ :

1- اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.

2- برای خوشمزه تر شدن شنیسل مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید.

3- آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه میکند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید.

4- در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه