طرز تهیه شیرینی برنجی

Bakery BERENJI

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی :

آرد برنج نیم کیلو گرم

پودر قند 150 گرم

روغن 250 گرم صاف شیرینی

تخم مرغ 1 عدد

پودر هل 1 قاشق غذا خوری سفید باشه

گلاب نصف لیوان

آرد سفید نصف لیوان کوچک، نرم باشه

طرز تهیه شیرینی برنجی :

آسمونی :آرد رو باید یک استکان از 500 گرم آرد برنج بردارید و بجاش آرد سفید اضافه کنید، نباید به 500 گرم یک استکان اضافه آرد بزنید.

ابتدا روغن و پودر قند رو تا حدی که سفید و پف دار بشه میزنیم، بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا سفید بشه.

بعد سفیده رو جداگانه میزنیم و بعد از پف کردن به مایه اضافه میکنیم بعد هل و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.

بعد آرد برنجی رو که حسابی از الک خیلی حریری رد کردیم اضافه میکنیم، آرد برنج رو با پارچه حریری الک کنید.

اینطوری شیرینی خیلی نرم و لطیف هست و زبری آرد برنج اصلا احساس نمیشه، بعد خمیر رو کمی ورز میدیم و میگذاریم 24 ساعت در دمای محیطی که خنک هست بمونه.

بعد فر رو با دمای 150 درجه گرم میکنیم و داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و کم کم از خمیر برمیداریم و داخل ظرف وسیعی که جا برای مالش دادن خمیر داشته باشه مقداری از خمیر رو که میخوایم قالب بزنیم آنقدر مالش میدیم که حسابی نرم و سفید و لطیف بشه.

بعد به اندازه ای که تمایل دارید گلوله کنید و سطح گلوله رو کمی تخت کنید و قالب رو داخل آرد برنج بزنید و بعد شیرینی رو قالب بزنید و تخم خرفه بپاشید و بقیه خمیر رو هم کم کم به همین روش قالب بزنید و در پنجره بالایی فر بمدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزه، اما مراقب باشید رنگ شیرینی تغییر نکنه.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه