طرز تهیه غذای چینی سان چوی بو

san-choy-bow-preparation

مواد لازم برای تهیه سان چوی بو :

کاهو پیچ درشت یک عدد

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه

مرغ چرخ‌کرده 500 گرم

هویج کوچک یک عدد، رنده‌شده

کدوی کوچک یک عدد، رنده‌شده

فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد، نگینی ریز

کنسرو ذرت 125 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سان چوی بو :

آسمونی : کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.

روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید.

حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود.

در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.

هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید.

از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.

نکات :

1- در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.

2- می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه