طرز تهیه مرغ فلورنتاین – غذای زمستانی

florntayn-chicken-recipe-recipe-for-winter

ترکیبی رویایی از تکه‌های مرغ و پنیر آغشته به سس سفید که روی بستری از اسفناج قرار گرفته‌اند. مرغ فلورنتاین که برگرفته‌ از آشپزی ایتالیایی است این ویژگی را دارد که با سبزیجات پخته، ماهی و میگو آماده شود. پیشنهاد می‌کنیم این غذا را در برنامه زمستانی خود قرار دهید و از مرغ پته بازمانده از غذای ظهر یا روز قبل تهیه کنید. این کار یکی از بهترین راه‌های مصرف بهینه غذاهای مانده است.

مواد لازم برای تهیه مرغ فلورنتاین :

اسفناج ساطوری : ۳۰۰ گرم

کره : ۲ قاشق غذاخوری

آرد : ۲ قاشق غذاخوری

شیر : ۲۰۰ میلی‌لیتر

پنیر موتزارلا : ۲۰۰ گرم، رنده‌شد

سینه مرغ پخته : ۴۰۰ گرم، خردشده

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه مرغ فلورنتاین :

برای تهیه سس سفید، کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که کف کرد و رنگش شفاف شد، آرد را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا در کره حل شود. پس از ۳۰ ثانیه شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کرده و روی شعله ملایم دائم آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
اسفناج را در یک قابلمه با ۳ قاشق غذاخوری آب بپزید، سپس آبکش کرده و بچلانید تا آبش کاملا گرفته شود.

یک ظرف نسوز را چرب کنید. اسفناج را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید، نیمی از پنیر پیتزا را با مرغ و سس سفید مخلوط کنید و مایه را روی اسفناج بریزید. روی آن را با پنیر پوشانده و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر روی آن آب و برشته شود. با سیب‌زمینی سرخ کرده یا تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.

نکات:

۱ – به این غذا انواع سبزیجات آبپز را اضافه کنید.

۲ – در بعضی از دستورهای تهیه در سس سفید ریحان ساطوری می‌ریزند.

۳ – برای خوش‌طعم‌تر شدن مرغ فلورنتاین به مایه مرغ و سس، قارچ، سیر رنده شده و آبلیمو اضافه کنید.

۴ – می‌توانید یک لایه از حبوبات آبپز مانند عدس یا لوبیا را به این غذا اضافه کرده و سیب‌زمینی کنار آن را حذف کنید.

- پورتال آسمونی Asemooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه