طرز تهیه کالباس خانگی

kielbasa-preparation
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی :

گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)

سیر : 3 حبه

زرده ی تخم مرغ : 3 عدد

آرد : 3 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه : 1/2 قاشق مربا خوری

نمک : 1 قاشق مربا خوری

دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری

زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری

هل : 1/2 قاشق مربا خوری

میخک : اندازه ی یک عدس

جوز هندی : اندازه ی 2 عدس

( به جای میخک و جوز هندی می توان از 1/2 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )

روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کالباس خانگی :

گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .

فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم .

 

نکته :

لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد .

- پورتال آسمونی Asemooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه